A luat-o razna. Un tânăr a provocat un lanț de distrugeri pe o stradă din Cluj-Napoca

distrugeri

Un tânăr de 25 de ani a făcut prăpăd pe o stradă din Cluj-Napoca. După ce a distrus apartamentul prietenului său, unde locuia, a ieșit pe stradă și a izbit tot ce i-a ieșit în cale.

A dat de pământ cu tomberoanele, a răsturnat mai multe trotinete, iar cu una a spart geamul unui autoturism. Ba chiar a distrus și un raft de băuturi, într-un supermarket. Momentan nu se știe dacă actele de vandalism pot fi puse în seama consumului de alcool sau droguri.

Cum s-a întâmplat totul

Tânărul, care a băgat în sperieți locuitorii de pe o stradă din Cluj-Napoca, este din Suceva și stătea în gazdă. În urmă cu două zile, de dimineață, a început să distrugă obiectele din apartament, după care a ieșit din locuință și a continuat șirul distrugerilor pe stradă.

Localnic: „Stau mai jos cu câteva case. Ideea e că, azi dimineață, cineva cred că a luat-o razna pe stradă și a aruncat toate pubelele de gunoi pe jos, trotinetele care erau aruncate pe trotuar, la fel le-a aruncat pe jos”.

Un șofer s-a trezit că a rămas fără geamul din spate al mașinii, după ce tânărul recalcitrant l-a lovit cu o trotinetă găsită pe stradă.

Polițiștii l-au găsit pe individul turbulent la scurt timp după incident.

Iulian Timșa, purtător de cuvânt al IPJ Cluj: „Tânărul a fost condus de polițiști la o unitate medicală unde a rămas internat. În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-au produs incidentele, pentru a lua măsurile legale”.

Polițiștii încearcă să stabilească valoarea prejudiciului creat de tânărul de 25 de ani.

Leave a Reply