A rămas cu permisul suspendat după ce și-a pus lumini asemănătoare cu ale poliției

lumini politie

Un șofer de 26 de ani din Cluj s-a ales cu permisul suspendat pentru 3 luni, după ce a fost prins în trafic că folosea lumini asemănătoare Poliției. Bărbatul își montase un sistem de tip stroboscop în grila barei din față a mașinii, care lumina roșu-albastru. Pentru că a încălcat legea, polițiștii i-au dat și o amendă de 1.305 de lei.

Șoferul a fost prins în trafic marți dimineată, în jurul orei 07:30.

“În timp ce se îndreptau spre Liceul Tehnologic Vlădeasa, pe DN1 – E60, pentru a dirija traficului rutier din zona, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Huedin – Compartimentul Rutier au observat, pe sensul opus de mers, conducătorul unui autoturism care utiliza mijloace de iluminare de tip stroboscoape, acestea fiind montate în grila barei din față a autovehiculului”, anunță IPJ Cluj.

Imediat, polițiștii au pornit pe urmele mașinii și l-au tras pe dreapta pe șoferul de la volan.

“În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat încălcarea normelor rutiere, respectiv montarea și folosirea mijloacelor de avertizare luminoasă pe alte vehicule decât cele prevăzute de lege”, transmit polițiștii clujeni.

Pentru fapta sa, tânărul de 26 de ani s-a ales cu permisul suspendat pentru 90 de zile, dar și cu o amendă de 1.305 lei. Totodată, polițiștii i-au confiscat aparatura și mijloacele luminoase montate ilegal.

Leave a Reply