Azilul groazei are ca proprietar un student la UMF din Cluj

azil

Controalele demarate de autorități în centrele de îngrijire pentru bătrâni scot la iveală situații șocante. Patronii unui centru social din Pipera au încercat să ascundă pacienții într-o clădire în construcție, aflată în Tunari, totul pentru a evita controalele autorităților. Polițiștii au găsit în imobil 11 bătrâni. Aceștia au fost relocați imediat în alte centre.

Speriați de controalele din ultima perioadă și de faptul că în centru erau mai multe persoane decât limita admisă, patronii au ascuns o parte din pacienți într-o clădire în construcție din Tunari. Clădirea în construcție în care au fost aduse cele 11 persoane ar fi trebuit să fie un viitor punct de lucru al centrului pentru bătrâni Sf. Dumitru. La fața locului au descins polițiști, pompieri dar și personal medical din cadrul SABIF. Pacienții au fost evaluați din punct de vedere medical și a început apoi relocarea acestora.
Azilul de unde au fost ascunși bătrânii a fost fondat de un cuplu de cântăreți de operă, Romeo şi Julia Saleno. Pe site-ul centrului, Romeo Saleno se laudă cu spiritul său enciclopedic și spune că este student la facultatea de Medicină din Cluj.

Leave a Reply