Cel puțin 9 motive să nu ratezi IQ DIGITAL SUMMIT de la Cluj – 14 iunie

31C9D3AE-36E0-421C-8111-A4F33B7653A1

IQ DIGITAL Summit – formatul creat de echipa UPGRADE 100 în parteneriat cu George | BCR – ajunge în 14 iunie la Cluj – Napoca.

Evenimentul se anunță remarcabil, judecând după speakerii de pe afisul principal, și se va organiza în clădirea emblematică a Teatrului Național si a Operei Naționale Române din Cluj – în cadrul unei zile intense.

Ediția de la Cluj e susținută și de VODAFONE – partener de tehnologie – precum și de Transilvania Digital Innovation Hub – și clusterele Transilvania IT, Mobilier Transilvan și AgroTransilvania.

Dar iată cum va arăta ziua IQ DIGITAL de la Cluj și care sunt câteva motive pentru care vorbim de un eveniment de neratat:

În anul în care toată lumea se aștepta să vadă explozia metaverse, iată că până și „arhanghelul” ideii (mai exact, dl. Mark) vorbește doar despre A.I.

Martin FORD e un speaker extraordinar și autorul mai multor cărți care, încă de la finalul anilor 90, au prevăzut ce (ni) se întâmplă azi.

Momentul prezentării de la Cluj se va încheia cu un interviu realizat de jurnalistul clujean Mihnea Măruță – autor al cărții „Identitatea Virtuală lansată de Editura HUMANITAS si îmbogățită cu elemente multimedia de Upgrade 100.

Ziua va demara în forță, cu Paul ROETZER – autor al unor cărți de referință în lumea marketingului. Subiectul pe care îl va prezenta este, evident, legat tot de Inteligența Artificială și impactul ei.

Imediat după prezentarea de la începutul zilei de 14 iunie vom avea parte de un veritabil „răsfăț”: lui Paul ROETZER i se vor alătura pe scenă Martin FORD alături de un alt speaker-vedetă, Olivia GAMBELIN (primul nostru expert în etică AI).

Și, pentru că suntem totuși într-un oraș universitar important al Europei, la discuție va participa și Daniel DAVID – rectorul Universității „Babeș-Bolyai”.

Va urma pe scenă un alt speaker internațional valoros: Olivia GAMBELIN.

Fost antreprenor IT devenit corporatist, Bogdan PUTINICĂ are o poveste de carieră și o misiune în România și Moldova din care ne va putea oferi perspective extrem de interesante.

După Radu GEORGESCU – la Iași și Iulian STANCIU – la Brasov, PUTINICĂ va aduce plus valoare cu o perspectivă unică local-regional-global. Povestea și experiența lui sunt foarte interesante: a ajuns liderul MICROSOFT din România după o carieră antreprenorială de succes.

MICROSOFT este, cu siguranță, o companie care știe să crească și aleagă lideri rămânând în topul global al industriei tech și rivalizând acum din nou iată cu Alphabet / Google inclusiv în ceea ce privește piața de search după parteneriatul inspirat cu Open AI și Chat GPT.

Dacă adăugăm în tablou posibila achiziție a Activision Blizzard – care va redesena piața industriei de gaming -, imaginea e și mai relevantă.

Cunoscutul manager și consultant Cosmin ALEXANDRU – fondatorul Teamology – vine cu o perspectivă unică, inspirată din celebrul volum ANTIFRAGILE a lui Nassim Thaleb. 

Practic, veți primi idei și perspective surprinzătoare, necesare pentru traversarea perioadei turbulente care va urma.

  • Descoperiți AICI mai multe despre speaker, precum și dialogul purtat de Marian HURDUCAS cu Cosmin la UPGRADE 100 Live.

Evident, prezența locală nu se putea face mai relevantă fără parteneriatul pe care l-am încheiat cu Transilvania Digital Innovation Hub – și clusterele Transilvania IT, Mobilier Transilvan și AgroTransilvania.

Bianca MUNTEAN va modera o secțiune cu exemple extrem de interesante de succes din zonă, cu antreprenori care au creat proiecte precum RoboHub, Bookr, Evozon, Tully sau Hygia. Fiecare startup își va prezenta și viziunea, pe scurt.

Glumim, desi nu e de glumă. Vom organiza o nouă ediție din seria DIGITALINATION – proiectul nostru derulat și cu sprijinul Institutului ASPEN – locul unde Radu PUCHIU va aduce lideri locali la o discuție onestă despre durerea noastră nr. 1: De ce suntem încă ultimii din UE la digitalizare? 

Vom avea si un moment nou, inedit, în care primarul comunei Ciugud – Gheorge DAMIAN – va prezenta realizările legate de digitalizarea comunității sale.

După care, subiectul dureros al progresului prea lent pe care îl reuseste România va fi dezbătut cu Sabin SĂRMAȘ – liderul Comisiei IT din Camera Deputaților și fost presedinte ITU-PP – agenția specializată a ONU în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor (de asemenea, fost consilier local la Cluj) – și de Oana MURARIU – deputat și președinte USR Cluj.

Mai exact, vorbim de  BCR – fără implicarea căruia nu ar fi existat conceptul IQ DIGITAL și VODAFONE – care s-a alăturat, începând cu ediția de la Brasov, ca partener de tehnologie a proiectului – vor fi reprezentate la nivel înalt.

Dana DIMA e vicepresedinte BCR – și conduce zona de Retail și Private Banking. Ea va susține o prezentare plină de informații extrem de utile, pornind de la date extrem de valoroase pe care le deține banca si lecțiile adunate în drumul dezvoltării aplicațiilor din suita George.

Din partea VODAFONE, pe scenă va urca Mihnea RĂDULESCU – cel care conduce divizia Enterprise din România.

Lor li se vor adăuga sute de invitați din partea unor companii-cheie din regiune, parteneri de afaceri ai principalilor parteneri ai proiectului – deci zeci de oportunități te așteaptă pe 14 iunie, la Cluj.

Mai mult – și nu în ultimul rând:

Da, ai citit bine 🙂

Partenerii proiectului au cumpărat deja toate biletele pe care le oferă gratuit celor care se înscriu la summit!

Acum nu trebuie decât să aplici, pentru a avea accesȘi succes  în business și în digitalizarea afacerii ori profesiei tale.

Asta e tot. Ne vedem la Cluj! Setează un reminder: Teatrul si Opera Națională Română. 14 iunie 2023.

IQ DIGITAL este organizat de echipa UPGRADE 100 în parteneriat cu George pentru afacerea ta – inovație BCR

Partener de tehnologie este VODAFONE iar conceptul a ajuns la Cluj datorită echipei de la Transilvania Digital Innovation Hub – împreună cu clustere Transilvania IT, AgroTransilvania și Mobilier Transilvan.

GĂSEȘTI AICI ULTIMELE LOCURI DISPONIBILE – GRĂBEȘTE-TE!

Leave a Reply