Clujul se scumpește de Untold. Suma colosală cerută pentru 3 nopți de cazare în timpul festivalului

apartament

Este vară, distracția este în toi, iar sezonul festivalurilor a început. Pe lângă micile escapade de pe litoral, mulți dintre români sunt nerăbdători să își vadă artiștii preferați performând. Unul dintre cele mai așteptate festivaluri este Untold, ce are loc în Cluj, iar prețul chiriilor a explodat deja.

La începutul lunii august, ca în fiecare an, Clujul o să găzduiască unul dintre cele mai mari festivaluri din țară, Untold. Pentru patru zile polul distracției se va muta în inima Transilvaniei. Sute de mii de turiști din toată țara, dar și din afara ei, sunt așteptați la Cluj Arena în perioada 3-6 august.

Mulți dintre cei care se pregătesc de distracție au făcut, deja, planul de atac și au început să caute cazare. În fiecare an, în perioada festivalului, prețurile cazărilor cresc, însă, de această dată au explodat. Unii dintre proprietari nu ezită să profite la maximum, iar chiriile pe care le cer pentru trei sau patru nopți de cazare sunt imense.

De exemplu, chiria unui apartament de 56 de metri pătrați a ajuns să coste la Untold 2023 mai mult decât un sejur complet pe litoral. Un proprietar, care este dispus să cazeze petrecăreții, cere aproape 5.000 de lei pentru cele câteva zile de distracție.

Mai exact, bărbatul oferă un apartament de trei camere, cu o suprafață utilă de 56 de metri pătrați, aflat în apropiere de Cluj Arena, locul unde se ține festivalul Untold, la prețul de 4.997 lei.

Citiți mai departe aici

Leave a Reply