Cristina Bâtlan şi Carmen Amariei vin, în weekend, la Women Rally de la Cluj

womenrally

În weekend, la Cluj-Napoca, se desfăşoară cea de a treia etapă a Campionatului Naţional Women Rally. Acest eveniment automobilistic dedicat doamnelor şi domnişoarelor pasionate de motorsport va alinia zeci de maşini din toată ţara şi va marca 5 ani de la prima ediţie Women Rally.

Ziua de vineri, 15 septembrie, va fi una dedicată briefing-ului premergător competiţiei, unde organizatorii şi participantele vor discuta toate detaliile ce ţin de regulament, program şi manşele de concurs. De asemenea, tot vineri, pe platoul dintre Cluj-Arena şi Sala Polivalentă, de la ora 18:00, spectatorii vor putea participa la Startul Festiv, unde va avea loc prezentarea tuturor concurentelor înscrise în cursa frumuseţii şi a adrenalinei.

Cele două manşe de concurs se vor desfăşura sâmbătă, 16 septembrie, cu începere de la ora 10:00, pe un traseu special amenajat la VIVO! Cluj-Napoca. Pentru acest circuit, organizatorii le-au pregătit concurentelor atât viraje de viteză, cât şi “ace de păr” sau şicane, unde îşi vor putea demonstra agilitatea la volan.

Citiți mai mult aici.

Leave a Reply