Doi copii, filmați jucându-se pe țiglele acoperișului unui bloc

copii

Doi copii au fost surprinși în timp ce se jucau pe acoperișul de țiglă al unui bloc cu 4 etaje din Florești. Un martor a filmat momentul și a sunat apoi la 112 pentru a cere ajutor polițiștilor. Din fericire, niciunul dintre micuți nu a fost rănit, scrie Digi24.

Secvențele greu de privit au fost filmat pe strada Florilor din Florești, județul Cluj. În imaginile surprinse de un localnic se vede cum cei doi copii, fată și băiat, se plimbă nestingheriți pe acoperișul de țiglă al blocului cu 4 nivele.

Nu este clar cum au reușit cei doi puști să urce pe acoperișul blocului. La un moment dat, fata s-a apropiat foarte mult de margine și s-a uitat în jos, fără niciun fel de teamă, scrie sursa citată.

Potrivit informațiilor din presa locală, nu ar fi prima dată când cei doi copii se plimbă pe bloc, în ciuda apelurilor repetate de la Poliție. Conform legii, asociația de locatari are obligația de a securiza accesul pe imobil, pentru a se evita producerea de accidente. Din fericire, în acest caz totul s-a terminat cu bine, iar copiii au coborât de pe bloc în siguranță.

Leave a Reply