Electric Castle în al 10-lea an promite o experiență autentică de festival

morcheeba1

Cu Macklemore, Morcheeba (foto sus), The Chemical Brothers, Iggy Pop, George Ezra, Pendulum, Jamie xx și Peggy Gou în cap de afiș, plus alți peste 300 de artiști în program, evident, EC rămâne cea mai bună alegere pentru cei care caută muzică live din genuri diverse, și experiență autentică de festival.

Macklemore e în premieră în România

Un rapper underground în spirit, dar superstar internațional conform palmaresului de vânzări  și premii (4 premii Grammy pentru albumul de debut), Macklemore este primul artist rap care ajunge headliner la o ediție Electric Castle. Macklemore a reușit să rămână memorabil de la „Thrift Shop”, single de debut și primul No. 1 în US, și să revină mereu în clasamente cu noi hit-uri ca „Heroes” sau „Same Love”. La primul său concert în România, rapperuul vine cu un album proaspăt lansat și cu un show care să compenseze absența de pe scene din ultimii ani.

Morcheeba revine la Bonțida

Punk cu Iggy Pop, post-rock cu Sigur Ros, folk pop cu George Ezra și trip-hop cu Morcheeba. Muzica live sună perfect pe Main Stage la Electric Castle odată cu confirmarea uneia dintre cele mai bune trupe trip-hop din toate timpurile. După 10 ani, Morcheeba revine la castel, la fel de relevantă și de carismatică, cu un setlist ce include hit-uri precum „The Sea” sau „Part of the process” dar și materiale de pe Blackest Blue, albumul lansat anul trecut.

Toate detaliile despre cei peste 300 de artiști ce vor fi prezenți, între 19 și 23 iulie, pe domeniul Banffy, pot fi găsite pe electriccastle.ro.

Leave a Reply