Gabriel Debeljuh a plecat de la CFR Cluj. Unde vrea să joace

Gabi

Gabriel Debeljuh (26 de ani) s-a despărțit de CFR Cluj, la final de contract, și are șanse mari să continue în prima ligă din România.

Atacantul croat, care nu a mai jucat din august anul trecut, din cauza unei accidentări grave, se află în negocieri cu Sepsi.

Directorul general al clubului covăsnean, Attila Hadnagy, a anunțat că au existat deja primele discuții cu Gabriel Debeljuh și că negocierile vor continua.

Am discutat și urmează să mai vorbim cu el. Suntem în negocieri, cred că ăsta e răspunsul corect”, a declarat Attila Hadnagy, potrivit DigiSport.ro.

Gabriel Debeljuh a fost dispus să continue la CFR Cluj, însă nu a ajuns încă la un acord cu cei din conducera clubului pentru prelungirea contractului.

CFR Cluj i-a propus lui Gabriel Debeljuh un contract pe trei ani, cu un salariu lunar de 15.000 de euro, sub pretențiile croatului.

Pentru a rămâne, Gabriel Debeljuh a cerut un contract cu un salariu care să crească gradual, 17.000 de euro în primul an, 17.500 în al doilea și 18.000 în ultimul an de contract.

Leave a Reply