GALERIE FOTO Incendiu pe strada Luncii din Cluj. Două case afectate, cinci mașini distruse, pompier intoxicat cu fum

incendiu5

Incendiu de mari dimensiuni la o hală pe strada Luncii. S-a intervenit cu trei autospeciale și autoscara de la Detașamentele 1 și 2 Cluj-Napoca.

Incendiul s-a extins la două case aflate în imediata apropiere a halei. De asemenea, au fost înregistrate pagube și la autoturismele aflate în interiorul halei. Incendiul a fost localizat, fără posibilitatea de extindere. S-a reușit și pătrunderea în interiorul halei, acțiunile de stingere fiind în desfășurare.

De asemenea, nu au fost înregistrate victime. S-a acționat cu 8 autospeciale, 2 autoscări și preventiv o ambulanță SMURD. Aceștia au fost sprijiniți de către pompieri sosiți de la inspectoratele din județele Alba, Mureș, Sălaj, Bistrița-Năsăud.

Un pompier a suferit o intoxicație cu fum și a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate. Incendiul a fost lichidat, s-a căutat eventuale focare ascunse. La o primă estimare, suprafața afectată a fost de aproximativ 1500 mp.

La o primă estimare, au fost cel puțin 5 autoturisme distruse. Pagubele au fost stabilite cu exactitate la finalul intervenției.

Leave a Reply