Gata, haideți cu transferurile!

IMG_7626

Petrea a plecat, să trăiască! A venit Neluțu, e bucurie mare. Echipa e aceeași.

Am avut ocazia să spunem, pe ȘtirileClujului.ro, că Universitatea are nevoie de sânge proaspăt. S-au făcut câteva transferuri în iunie, nu toate fericite, apoi campania s-a oprit. Mai recent, impresia a fost că nu s-au mai adus fotbaliști pentru că antrenorul trebuia demis. Nu-i întinzi un colac de salvare omului pe care vrei să-l vezi înecat. 🙂

Acum, gata, Petrea a făcut bâldâbâc, a fost reinstalat Sabău. Haideți și cu transferurile! Să ne uităm puțin la lot. Vătăjelu nu are dublură, Popa nici el, fundașii centrali sunt vai și amar, nici prea supli, nici prea tineri, nici prea iuți. Portarii încă nu au greșit flagrant, dar te poți aștepta. Și apoi Doamne ferește să se accidenteze Nistor! Uite câte motive. Și mai am.

Consiliul Local a aprobat, în 2023, o sumă record pentru Universitatea. Nu aș detașa acest gest de faptul că anul viitor sunt alegeri. Este foarte evident planul ca Universitatea să ajungă în play-off și să devină astfel o mașină de voturi pentru reprezentanții actuali ai administrației publice locale. Cineva crede că fanii pot fi ușor manevrați, deși se înșală.

Pentru toată această construcție politică este nevoie de un lot sportiv îmbunătățit. Noi știm, o știu și ei. Așa că, veți vedea, în câteva zile vor apărea niște băieți noi. Pariu!

Leave a Reply