Încă o victorie spectaculoasă pentru U-BT Cluj-Napoca

baschet masculin

Ieri, 1 noiembrie, Aris Salonic a primit vizita lui U-BT Cluj-Napoca, într-un meci din etapa a cincea a BKT EuroCup. După un prim sfert controlat de gazde, jocul a devenit echilibrat și, la capătul unui final dramatic, campioana României s-a impus cu 61 la 59.

Grecii au început partida excelent, marcând foarte rapid trei triple, prin Gallinat și Sanogo, și s-au distanțat la 11-2. Mihai Silvășan a cerut imediat un timp de odihnă, însă gazdele au continuat să arunce foarte bine, iar oaspeții nu s-au regăsit în ofensivă. După intrarea lui Mareks Mejeris, Patrick Richard și Adam Mokoka, alb-negrii au evoluat din ce în ce mai bine și s-au apropiat la cinci puncte, 19-14, și a urmat rândul lui Ioannis Kastritis să solicite time-out. Jocul a devenit echilibrat și, la finalul actului inaugural, Aris conducea la o singură posesie: 22-19.

Cele două tabere nu au avut aceeași eficiență în atac în prima parte a sfertului al doilea, marcându-se puține puncte. Eddie, revenit pe teren, a înscris imediat, iar U-Banca Transilvania a egalat la 25. Apoi, Seeley a marcat de la semi-distanță și și-a adus echipa pentru prima oară în avantaj. Jocul a rămas echilibrat, iar galben-negrii au intrat la vestiare.

Kastritis a cerut time-out, însă elevii săi nu au reușit să marcheze, iar U-BT Cluj-Napoca a obținut victoria: 61-59

Liderii învingătoarei au fost Andrija Stipanovic (13 puncte, 6 recuperări), Mareks Mejeris (12 puncte, 6 recuperări) și Patrick Richard (10 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive).

Leave a Reply