Incendii peste incendii. ISU Cluj a intervenit pentru stingerea unui incendiu în Mureș

incendiu

Două autospeciale de stins incendii de mare capacitate, din cadrul Detașamentului Turda și Punctul de Lucru Florești, s-au deplasat în sprijinul pompierilor mureșeni, respectiv în municipiile Târgu Mureș și Târnăveni, pentru a asigura intervențiile curente pe timpul desfășurării operațiunilor de stingere a incendiului izbucnit la o hală de preluarea lemnului din localitatea Eremitu, cu o suprafață de aproximativ 4600mp.

“Au rezultat 4 victime de sex masculin cu arsuri la nivelul corpului” precizează salvatorii.

UPDATE  privitor la incendiul din Eremitu: ”Incendiul este localizat. Se acţionează perimetral pentru lichidare. Victima de cod roşu a fost declarată decedată de către echipajul medical aflat la locul evenimentului, iar cele 3 victime de cod galben sunt transportate în aceste momente la UPU Târgu Mureş”, transmite ISU Mureş.

Pentru stingerea unui alt incendiu din județul Mureș, izbucnit la un depozit de mase plastice în orașul Ungheni, au fost alertați să intervină: o autospeciala și echipajul de pompieri din Punctul de Lucru Florești.
Au intervenit la fața locului și pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Mureș, alături de echipajul de la ISU Cluj.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit cu două autospeciale, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la un utilaj agricol în apropiere de localitatea Rediu. Apelantul a anunțat faptul că a stins focul cu mijloace proprii.

Leave a Reply