Noi detalii privind moartea studentei Gabriela Ripan din Cluj

tudor_carje_gabriela_ripan

Noi detalii privind decesul studentei Gabriela Ripan, ies la iveală. Tânăra a fost omorâtă , în urmă cu patru ani, de traficantul de droguri Tudor Cârje, care s-a urcat sub influența stupefiantelor la volan.

Poliția și magistrații din Cluj ar fi trebuit să rezolve destul de repede cazul studentei Gabriela Ripan, care a fost ucisă de Tudor Cârje. Traficantul de droguri s-a urcat la volan sub influența substanțelor interzise și a pierdut controlul mașinii în localitatea Florești. Evenimentul s-a întâmplat la începutul anului 2019, iar polițiștii și magistrații încă nu au luat o decizie în acest caz. Mai mult decât atât, procesul a avut mai multe răsturnări de situație din acel moment și până acum.

Părinții tinerei s-au luptat încă de atunci ca adevărul să fie aflat în cazul fiicei lor. Tudor Cârje a declarat în repetate rânduri în fața instanței de judecată că nu a consumat droguri înainte de a urca la volan și că nu știe ce s-a întâmplat. Ulterior, viața traficantului de droguri a continuat de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

El a postat o mulțime de fotografii de la partidele de poker la care participa, dar și în timp ce se afla la bordul unor mașini scumpe chiar dacă nu avea dreptul de a conduce. Cârje a fost prins în trafic, în urmă cu două luni, fără permis de conducere. În plus, în portbagajul mașinii avea zeci de kilograme de droguri. El se află acum în arest preventiv și este acuzat de trafic de droguri. Cazul este judecat la Curtea de Apel Cluj, unde se află și dosarul privind moartea Gabrielei Ripan.

Citiți mai departe aici

Leave a Reply