Phoenix, personajul principal Untold de anul acesta

untold3

UNTOLD 2023 se pregătește să deschidă porțile universului său magic în perioada 3-6 august pentru zecile de mii de fani și pentru cei peste 250 de artiști naționali și internaționali. Ediția din acest an se bucură de un nou concept, dar și de un lineup de neratat. Te invităm să afli mai multe detalii în articol.

În timpul celor patru zile de festival, orașul Cluj-Napoca devine epicentrul muzicii și al magiei, aducând împreună cei mai mari artiști și DJ-uri din întreaga lume. UNTOLD reprezintă locul în care iubitorii muzicii se pot conecta cu artiști de top pentru a trăi momente incredibile.

Pentru cea de-a opta ediție a festivalului UNTOLD, organizatorii prezintă un nou concept captivant – Phoenix. Un uriaș tărâm al bucuriei, de peste 235.000 de metri pătrați, te invită să sărbătorești viața așa cum nu ai mai făcut-o până acum. O sclipire magică face ca portalul dintre lumea reală și lumea imaginară să devină invizibil și odată ce această sclipire se aprinde, toți festivalierii vor fi cuprinși de această bucurie pură. Toate acele mici particule se transformă în ceva spectaculos: un vortex de lumini, unice în felul lor, aflate într-o continuă interacțiune pentru a crea cu adevărat special: un Phoenix în cele mai dinamice culori.

Citiți mai departe aici

Leave a Reply