Polițistă salvată de la moarte de medicii din Cluj

lorena-radu-2-884x500

Clipe de coșmar trăite de familia Lorenei Radu, fosta purtătoare de cuvânt a Inspectoratului Județean de Poliție Arad, după ce aceasta și-a văzut practic moartea în față. Polițista, care în prezent ocupă funcția de șef de schimb în biroul rutier al Poliției Municipiului Arad, a ajuns în stare critică la Institutul Gastroenterologic din Cluj, după ce a fost internată aproape o săptămână la Secția de Gastroenterologie din Arad, de unde a fost externată în „stare bună“, dându-i-se asigurări că „totul este absolut în regulă“.

„Starea soției dumneavoastră este extrem de gravă. Nu știm ce se va întâmpla peste noapte. Căutați-vă un loc de cazare, însă doar pentru o noapte…“, i s-a spus lui Daniel, soțul Lorenei. „Noaptea, la ora 4, mi s-au trimis analizele soției. Pancreasul, care are valori normale între 28 și 100, era de 1.300! Ficatul, care are o valoare maximă de 35, la Lorena era de 1.000! Am dat telefoane la Arad, unde am discutat cu mai mulți medici. Mi-au spus că rezultatele analizelor sunt de cancer pancreatic în fază finală și să mă pregătesc de înmormântare. Au fost cele mai groaznice momente pe care le-am putut trăi vreodată“, a mai povestit Daniel.

Diagnosticul nu a fost însă de cancer. Medicii de la Institutul Regional de Gastroenterologie și Hepatologie Prof. Dr. Octavian Fodor din Cluj au tratat-o ireproșabil pe polițista din Arad și sănătatea acesteia s-a ameliorat vizibil într-o săptămână. Apoi, ea a fost externată, iar astăzi se simte bine. “Am fost la control după șase săptămâni, drumul până la vindecare e lung, dar lucrurile decurg normal“, a subliniat soțul Lorenei.

Citiți mai departe aici

Leave a Reply