Scandal pentru un loc de parcare în Cluj între un bărbat și vecinul său

parcare-cluj-arena

Scandal pentru un loc de parcare în Cluj, un bărbat și-a luat vecinul la bătaie în propria locuință după ce fratele acestuia din urmă i-ar fi ocupat locul de parcare.

Fapta s-a petrecut în 14 iulie 2018 și a făcut obiectul unui dosar penal de lovire și distrugere. Conform rechizitoriului de trimitere în judecată, formulat în 2021, în ziua respectivă în jurul orei 15.15 în timp ce persoana vătămată se afla în locuința sa,  a auzit bătăi la ușa de acces, s-a uitat pe vizor și a văzut că în fața locuinței se află vecinul său de la apartamentul 49, respectiv inculpatul, motiv pentru care a deschis ușa. Imediat, inculpatul a pătruns în locuință, fără să aștepte acordul persoanei vătămate în acest sens, și a început să îi adreseze injurii și amenințări, după care a lovit-o pe aceasta cu pumnii și palmele în zona toracelui și a gâtului, reproșându-i în tot acest timp faptul că fratele victimei ar fi parcat autoturismul pe locul care îi aparține. În ciuda faptului că persoana vătămată l-a rugat să se liniștească, întrucât a fost operat de curând, inculpatul a continuat agresiunile și a împins-o pe aceasta, lovindu-se cu partea lombară de marginea patului, fapt ce a generat o sângerare la nivelul locului unde a fost operat. Leziunile suferite de persoana vătămată au fost evaluate cu 1-2 zile de îngrijiri medicale necesare pentru vindecare, potrivit certificatului medico-legal.
În timp ce inculpatul se afla încă în locuința persoanei vătămate, aceasta a reușit să îl apeleze pe fratele său și i-a înmânat telefonul inculpatului pentru a discuta cu acesta despre situația locului de parcare, însă inculpatul a continuat să se manifeste agresiv verbal, atât față de victimă, cât și față de fratele acesteia, proferând expresii jignitoare și amenințări. Fiind audiat în calitate de martor, fratele a declarat că în timpul conversației telefonice, inculpatul l-a amenințat și l-a înjurat, iar la finalul conversației, deoarece i-a cerut acestuia să-i înmâneze înapoi telefonul fratelui său, inculpatul i-a transmis că ”nu-ți dau niciun telefon și să știi că frate-to nu mai are telefon”, motiv pentru care a încheiat conversația.

Din declarația persoanei vătămate rezultă că după acest moment, inculpatul i-a trântit telefonul marca iPhone 7 Plus, în valoare de 3.600 de lei, de peretele locuinței, fapt ce a cauzat aducerea telefonului în stare de neîntrebuințare. Ulterior inculpatul a refuzat să părăsească locuința timp de mai multe minute, în ciuda faptului că persoana vătămată i-a cerut în mod expres lucru, de cel puțin patru ori.

Citiți mai departe aici

Leave a Reply