Spitalul dotat cu un computer tomograf de ultimă generație

cartolina-CT-Gherla-pus-in-functiune-e1685690043818-3i3qck3z30rpsdx3cmrmdm

Un computer tomograf de ultimă generație a fost achiziționat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Cluj și donat Spitalului municipal din Gherla.

1.000.000

de lei a alocat CJ Cluj din bugetul instituției pentru acest echipament medical.

Spitalul municipal din Gherla a pus în funcțiune noul computer tomograf achiziționat cu sprijinul financiar semnificativ al Consiliului Județean Cluj. Pentru această investiție, forul administrativ județean a alocat în anul precedent, din bugetul propriu al instituției, nu mai puțin de 1.000.000 de lei.

„Scopul investițiilor noastre constante în domeniul sanitar este acela de a oferi clujenilor un acces rapid și facil la serviciile medicale de care au nevoie, cât mai aproape de casă. Vom continua să investim în sănătate pentru îmbunătățirea continuă a calității actului medical și diversificarea paletei de servicii oferite pacienților”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Potrivit CJ Cluj, echipamentul ultraperformant este utilizat în cadrul ambulatoriului integrat al unității sanitare din Gherla, primele investigații fiind deja efectuate pentru pacienții internați.

Tomografia computerizată este o metodă de diagnostic nedureroasă și de înaltă precizie, care oferă într-un interval de timp redus imagini clare și detaliate ale structurilor examinate, potrivit Media9.

Leave a Reply