Spitalul Pediatric Monobloc din Cluj are trei ofertanți

monobloc

În cadrul licitației pentru contractul de execuție al Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj, care s-a închis marți, au fost depuse trei oferte. Președintele Consiliului județean Alin Tișe trage nădejde ca proiectul să fie inclus în Programul Sectorial pentru Sănătate astfel încât lucrările să poată începe.

Potrivit economic.net, ofertele au fost depuse de: Nord Conforest; de Asocierea formată din Strabag, în calitate de lider, şi din Hospital Technical Solutions, Zublin Romania, DAS, Reinvent Energy, General Construct și de Asocierea formată din Bog’Art, în calitate de lider, şi din D.Z. Medicale, Dacorum Grup, UTI Construction and Facility Management, CCN ALTYAPI YATIRIMLARI VE İNŞAAT ANONIM ŞIKRETI, Terratest Geotehnic.

Valoarea contractului este estimată la 1 miliard de lei.

Contractul va fi atribuit de către Consiliul Judeţean Cluj, prin licitaţie restrânsă, în baza celui mai bun raport calitate – preţ.

Concret, preţul ofertei are pondere de 50% în decizia de atribuire a contractului de către autoritatea contractantă – Consiliul judeţean Cluj. O pondere de 15 la sută în atribuirea contractului o are factorul tehnic care se referă la faptul că garanția minimă pentru lucrări (cu toate componentele aferente arhitectură, utilaje, instalații, amenajări, vegetație, echipamente tehnologice și funcționale) este de 60 de luni. Termenul se scurge de la obținerea ultimului act dintre următoarele: autorizaţia de funcționare sanitară, autorizația de funcționare ISU și certificatul BREEAM nivelul minim excelent până la recepția finală. În acest sens, antreprenorul are obligația ca odată cu notificarea beneficiarului şi supervizorului că lucrările sunt terminate şi pregătite de recepţie, să depună la instituțiile abilitate documentațiile necesare pentru obținerea autorizațiilor și certificatelor menționate si în conformitate cu A.II.3.5. recepția construcțiilor din normativul privind proiectarea şi verificarea construcţiilor spitaliceşti şi a instalaţiilor aferente acestora, potrivit anunţului de participare, consultat de Economica.net.

Citiți mai departe aici

Leave a Reply