Tânăr din comuna Frata găsit mort la marginea unei păduri din Cluj

padure cluj

Un tânăr de 17 ani din localitatea clujeană Frata a fost descoperit decedat la marginea unei păduri, iar poliţia a deschis în cauză un dosar de ucidere din culpă.

„La data de 16 octombrie, în jurul orei 17,45, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie, despre faptul că în localitatea Soporu de Câmpie, în proximitatea unei păduri, s-ar afla un tânăr decedat.

În baza sesizării, s-a format o echipă operativă de poliţişti, iar alături de specialişti din cadrul Serviciului Criminalistic s-au deplasat în zona indicată pentru efectuarea cercetării la faţa locului, constatând că aspectele sesizate se confirmă”, se arată într-o informare transmisă, marţi, de IPJ Cluj.

Poliţiştii au identificat persoana semnalată ca fiind decedată, stabilind că este vorba despre un tânăr, de 17 ani, din comuna Frata. „Din primele activităţi investigative, s-a constatat că pe corpul tânărului nu sunt evidenţiate urme vizibile de violenţă, urmând a se stabili cauza exactă a decesului în urma examinării medico-legale.

În cauză, poliţiştii au demarat cercetări sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, precizează IPJ Cluj.

Leave a Reply