Țeapă! Cum au încercat doi bărbați să vândă apartamente care nu le aparțineau

https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2023_04_real-estate-g555d8aed8_1280-1200x800

Doi bărbați din Cluj-Napoca ar fi încercat să dea o țeapă imobiliară de zile mari. Mai cu seamă, aceștia ar fi încercat să vândă apartamente care, în realitate, nu le aparțineau în acte. Potrivit informațiilor, 19 persoane au fost induse în eroare, iar la mijloc este vorba despre un prejudiciu de 15.000 de euro. Cei doi clujeni au fost arestați.

Doi bărbați din Cluj-Napoca ar fi încercat să vândă apartamente care nici măcar nu le aparțineau. În patru luni, au fost induse în eroare nu mai puțin de 19 persoane. Una dintre acestea ar fi trimis un avans în valoare de 15.000 de euro. Întreaga „schemă” a avut loc în perioada octombrie 2022 – ianuarie 2023.

Doi bărbați din Cluj-Napoca au încercat să vândă apartamente care nu le aparțineau

Potrivit informațiilor, cei doi „țepari” ar fi un bărbat în vârstă de 63 de ani și altul în vârstă de 37 de ani. În această „schemă” a participat încă un bărbat, de 58 de ani. Aceștia au încercat să inducă 19 persoane în eroare. Au discutat atât telefonic, cât și personal, pentru vânzarea unor apartamente în Cluj-Napoca. Bărbații le-au prezentat oferte posibililor clienți, însă fără să aibă dreptul acesta.

Conform IPJ Cluj, s-a prezentat oferta de vânzare, „deși nu exista posibilitatea materială și juridică pentru a fi transferat un astfel de drept de proprietate”.

Citește mai departe aici.

Leave a Reply