Trei victorii în cantonamentul din Serbia pentru U-BT Cluj

baschet ubt

Campioana României s-a impus și în cel de-al treilea joc de pregătire disputat în țara vecină.

După succesele cu Dynamic VIP Belgrad și Spartak Subotica, U-BT Cluj-Napoca a făcut o nouă victimă în Serbia, Mega MIS Basket. “Studenții” au fost la cel mai înalt nivel din punct de vedere ofensiv, iar la pauză aveau un avantaj de 20 de puncte, 54-34.

În sferturile 3 și 4, echipa din Serbia a crescut nivelul și s-a apropiat chiar la 3 lungimi de “studenți”, însă elevii lui Mihai Silvășan au gestionat perfect finalul și s-au impus în cele din urmă cu 83-77.

D.J. Seeley a fost cel mai bun marcator al campioanei României, cu 19 puncte, în timp ce Karel Guzman a adăugat 16 puncte, 5 intercepții, 5 recuperări și o pasă decisivă. De asemenea, Jarell Eddie s-a evidențiat cu 11 puncte, 10 recuperări și 5 pase decisive, iar Patrick Richard a înregistrat 11 puncte, 8 recuperări și 7 pase decisive. Din punct de vedere statistic, U-BT Cluj-Napoca a izbutit procentaje de 67% la linia de pedeapsă, 41% din interiorul semicercului și 38% de la trei puncte. De asemenea, “studenții” au totalizat 37 de recuperări și au distribuit 22 de pase decisive.

Citiți mai departe aici

Leave a Reply