Tren către Electric. Cât costă un bilet și de unde pleacă

electric-castle-749x420

Un bilet de tren pentru un adult care circulă de la București Nord la Bonțida Hm cu tren dierct InterRegio, clasa a 2-a, este 114,50 lei. Pe distanța Cluj Napoca – Bonțida Hm, un bilet pentru un adult la clasa a 2-a costă 5,50 lei la tren Regio, 10,50 lei la tren Regio Expres și 16 lei la tren InterRegio. Exemplele de tarife valabile la trenurile Interregio prezentate mai sus, includ și tariful de rezervare a locului, care este în valoare de 5 lei/loc.

La aceste tarife se poate aplica reducerea de 10% reducere din tariful de transport la cumpărarea unui bilet cu oferta dus-întors. Elevii beneficiază de gratuitate, iar studenții de 50% reducere la călătoria în vagoanele clasa a 2-a.

Comuna Bonțida, aflată la 30 km distanță de Cluj Napoca și la 17 km de Gherla, este străbătută de magistrala feroviară 401 care asigură legătura între Cluj Napoca și nodul feroviar Dej Călători, comuna fiind deservită de haltele CFR Bonțida și Răscruci.

Electric Castle are loc în perioada 19-23 iulie 2023 și este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică electronică din România, potrivit economica.net.

Leave a Reply