Vedeta care ar putea pleca de la CFR

vedetă cfr

Formația din Gruia nu se mai oprește din a face transferuri. Vin în continuare oferte la CFR Cluj, chiar și după ce Burcă, Scuffet, Yuri, Boateng, Braun sau Petrila au fost vânduți în această vară. Fosta campioană se pregătește să facă cea mai bună afacere a verii, din punct de vedere financiar. Se discută intens despre transferul lui Ermal Krasniqi, iar ultima ofertă este una tentantă pentru Nelu Varga și oficialii CFR-ului.

Bordeaux, dispusă să ofere 2 milioane de euro pentru Ermal Krasniqi, vedeta lui CFR Cluj.

ProSport a aflat că internaționalul din Kosovo este dorit de Bordeaux. Clubul din Franța care a ratat promovarea în Ligue 1 în ultima etapă din sezonul trecut a făcut și o primă ofertă oficială. Se pare că Bordeaux este dispusă să ofere 2 milioane de euro pentru a-l transfera pe fotbalistul adus la CFR în luna ianuarie.

Această ofertă a fost declinată de către finanțatorul echipei din Gruia, care le-a transmis francezilor că este dispus să-l cedeze pe Krasniqi dacă suma va ajunge la cel puțin 3 milioane de euro. Negocierile rămân deschise și sunt șanse ca transferul să se facă, ținând cont de diferența de doar un milion de euro între cerere și ofertă.

Citiți mai departe aici

Leave a Reply